Нiби первоцвiти

Левиа
Бог нам посилає,
Ніби первоцвіти,
Білосніжну зграю,
То небесні квіти.
Це цілунок Бога,
Пухова хустина
Для землі покрова,
Тепла і красива
Ніжне покривальце,
Землю укриває,,
Пригорта мов серце,
Що палко кохає.
Біленькі красуні
З неба в світ злітають.
Радості-не суму
Земельці бажають.