День народження

Клавдия Дмитрив
День уродин у кожного бува,
І цього дня щороку ми чекаєм,
З ним мудрістю життя нас напува,
Й щоб він прийшов, ми Господа благаєм.
У бідного й багатого він є,
І в сад, неначе птаха, прилітає,
Та й скарбом дорогим усім стає,
І вороття назад йому немає.

ПРИСПІВ

День народження чекаю,
І за нього все молюсь,
Наче птаху, виглядаю,
І життям із ним пройдусь.
День народження зустріну,
Привітаюся із ним,
Зберу друзів і родину,
В рік такий бува один.

У юності з ним хочеться блукать,
І квітнути із кожним з них весною,
Та й квітку щастя нам обом шукать,
Ступати з ним поважною ходою.
З його приходом свято відчувать,
Стрічати, наче гостя дорогого,
З ним на паркеті разом танцювать,
Партнера бачить поряд чарівного.

ПРИСПІВ

Цей день буває тільки раз у рік,
Щоразу по одному додається,
Лише Господь усім їм знає лік,
І жоден з них ніде не продається.
Всевишньому за нього вдячна я
Й молитиму, щоб інший дочекати,
Чекатиму, як весни солов’я,
Надію, мов дитя, буду плекати.

ПРИСПІВ

20.11.2021 р.