Your eyes

Брущенко Алёна Бруна
Песню можно послушать по ссылке.
https://www.youtube.com/watch?v=LepQVMoT_fs&ab

Слова, мелодия, исполнение - Бруна.

Music by Crowander “Your eyes”

Lyrics by Bruna

Look at me when I am staying near
Look at me, try to know my sense.
Look as soon, as you can be here
In my mind, sing your song and dance.

Your eyes shine brightest glance.
Your eyes give me biggest chance.

Think of me, when I am mad and stranger
Think of me, try being very strong
Think of me, I am as dream catcher
Think of me, you inside be born.