ми з тобою

Денис Майданюк
ми з тобою, ніби два острови
між нами хвилі і каміння гостре
ми з тобою два острови ніби
над нами кружляють янголи з німбами

ми з тобою - синьо-зелені хвилі
між нами кружляють слова та рими
ми з тобою вже майже безсилі
з однієї зліплені глини

лютий 2016