You are my fortress

Лорд Брайтон
you are my fortress, i am just a brick in the wall
and on my back a filthy word is scrabbled
but it's only related to my wretched soul
meanwhile you're perfectly firm and for a new siege prepared


you are my heaven, i'm cloud in this expanse
though radioactive from last Saturday
and now i'm an odd one out in scheme of your love
but it's your job: carrying clouds away

you are entire policy of our state
i'm just a statement in a local outlet
you're moratorium by one of the camps
i'm 'zero option' in our apartment

your constitution's the code of law of this land
i'm just a paragraph or even exception
and no one knows anything 'bout me, or understand
your main law is love, and to it you're faithful


Чайф, Ты моя крепость

Ты моя крепость, я камень в кирпичной стене,
У меня на боку написано гнусное слово,
Но это относится только ко мне,
Ты же надежна вполне и к новому штурму готова.
 
Ты мое небо, я облако в этой дали,
Правда, радиоактивен с прошлой субботы,
И теперь я лишний в системе твоей любви,
Но нести облака это твоя работа.
 
Ты вся политика нашей страны,
Я заявление ТАСС в местном эфире,
Ты мораторий с одной стороны,
Я нулевой вариант в нашей квартире.
 
Ты свод законов на этой земле,
Я же параграф или же исключенье,
И никто не знает ничего обо мне,
Твой закон – любовь, и ты веришь в этой ученье.