Прощавай

Олег Скороход
Я почуття свої сховаю назавжди.
А я свої залью рубіновим вином.
Благають очі будь зі мною і не йди.
Наші серця тремтять від болю в унісон.

Ти не сама, зустрів тебе не в той я час.
І ти не сам, знайшла запізно я тебе.
Вогонь кохання захопив нас водночас.
І той вогонь до прірви нас і призведе.

    Відпусти, не тримай.
    Обійми, прощавай.

Я засинаю тільки з думкою про нас.
А я не сплю, вірші складаю по ночах.
Ах як би був хоча б один єдиний шанс.
Надія тане с кожним днем в твоїх очах.

А осінь плаче і вітер виє.
І гучно стогнуть небеса.
І тільки смерть тугу розвіє.
Свіча моя без тебе загаса.

   Відпусти, не тримай.
   Обійми, прощавай.