Андрей Малышко Любови Забаште

Попова Наталия Борисовна
В  звонкозвучной, бескрайней просини
В тишине , где сияет рань
Стану клёном тебе я росяным,
А уж ты, как ромашка встань.

Пусть зоря в мою душу влюбится,
У тебя же за брата гром,
Пусть  земля тебе станет любою
Так, как ты в существе моём.

В снегопады, морозом витые,
В холода и белёсу РАНЬ
Я тебя всю закрою  листьями,
А уж ты, как ромашка, встань.

Чтоб звенела дорога пташкою
И шептали девчата во сне:
-Видишь,  клён подружил с ромашкою,
Значит, доброй прийти весне!


Любові Забашті

У розливі дзвінкої просині,
В безгомінні ясних світань
Стану кленом тобі я росяним,
А вже ти, як ромашка встань:

Щоб у мене зоря влюбилася,
А у тебе за брата грім,
Щоб тобі вся земля світилася
Так, як ти у житті моїм.

В сніговії, морозом витими,
У холодну і сиву рань
Я тебе всю закрию вітами,
А вже ти, як ромашка, встань!

Щоб дзвеніла дорога пташкою
І дівчата шептали у сні:
-Бачиш, клен подружив з ромашкою,
Значить, добрій прийти весні!