Листопад-2021-2

Дмитрий Погребняк 555
Хорошою погодою влаштовує нам свято листопад
хоча і під листям ретельно доріжку він приховує
чекає всіх без винятку людей осінній маскарад
сьогодні тепле сонечко немов на вулицю запрошує...
І проникають жваво у віконце грайливі промінці
зненацька кімнату яскравим світом всю запалюють
тоді по стінам,по підлозі скачуть рожеві пломінці
і наполегливо скоріш гуляти вкотре нам нагадують...
Мабуть як диво в небі синьому немає ні хмаринки
але чомусь хитаються дерева і вітерець шумить
буває іноді в повітрі кружляють листя - балеринки
і натякають звісно...красою насолодитися спішить...