Нас Ладан вjта!

Валентина Вересоцкая
Наш Ладан розподілений дуже давно
На різні райони,як в справжнім кіно!
Район Новосілля ліворуч зустрічає
Сінопункт праворуч всіх радо вітає
Потім мчимо дорогою вдаль...
Зупинись на хвилину.Жму на педаль
Район Табачне чекає на вас.
Можливо настав час відвідати нас..
Внизу в долині джерельна водиця
Вранці зрання нею напийся!
Враз почуєш свіжістю пахне,
Запах неземний!Такий ароматний!
На горі школа.Дитячий садок
Де залишають мами діток.
На працю вранці вони поспішають
Діти доглянуті! Добре знають!
Далі жмемо по дорозі-Сільрада
Продмагазини.Центр. Усі раді!
Праворуч Березина.За нею СОСНА
Влітку Спочити гукає вона.
Назад поверни з Циганської вниз
Трохи спочинь.На мить зупинися!
Свіжістю пахне.Водою умийся.
До Стадіону ти доберися.
Там могутні ліси..Справжнісінький рай
На свій погляд любий район вибирайц!
Усі вони різні.Але як в кіно
На район розподілений так Ладан давно.

Жовтень 2021р