Крила щастя - 2021

Дмитрий Погребняк 555
Коли закохуємося від щастя ми літаємо
у наших почуттів виростають крила
і впевнено стовідсотково серцю довіряємо
штовхає в гору нас надприродна сила...
Коли закохуємося від щастя ми літаємо
людина о взаємності як о повітрі прагне
і не зважаючи на долю крила розправляємо
і відчуваємо в душі що нас в небо тягне...
Коли закохуємося від щастя ми літаємо
мабуть в уяві вже живемо серед хмар
але як сонячного тепла зустрічі чекаємо
і розуміємо що крила - це божий дар...