Ключi вiд раю - 2021

Дмитрий Погребняк 555
Мабуть в любові є ключі від раю
вона відкриє нам кодовий замок
але у почуттів немає ні кінця ні краю
і вирішає у житті сміливий крок...
Мабуть в любові є ключі від раю
вона відкриє нам до щастя двері
додати треба віри маленьку краплю
а ще зробити на зустріч рухи певні...
Мабуть в любові є ключі від раю
вона відкриє нам нову реальність
і ніжністю злякає думок цілу зграю
а далі звісно...лише формальність...