160. Як на колiна я схилюся. Пiсня

Ганна Горбатюк
Як на коліна я схилюся
І помолюся у тиші,
То відчуваю, як торкнувся,
Своїм Ти променем, душі!

      Приспів:
Господь! Лиш Ти моя надія
У дні тривожні і сумні!
З Тобою серце так радіє,
Як птах радіє на весні!

        2
Ти у житті моїм є світло,
Із ним ніколи не впаду,
А всі слова Твої завітні,
На своє серце покладу!

///////// Проіграш ///////
        3
Ти ніжний, добрий і ласкавий,
Ти так піклуєшся про нас!
Достойний Ти хвали і слави!
Хвалімо ж Бога повсякчас!

Ганна Горбатюк