172. Плела вiнок на полi волошкОвому...

Ганна Горбатюк
Плела вінок на полі волошкОвому
Й наспівувала радісних пісень,
І сонечку всміхалася чудовому,
І думала: "Який прекрасний день !"

Дивлюсь, до мене мати посміхнулася,
І молода, й красива, стоїть он...
Та раптом, ненароком я проснулася
І зрозуміла - це всього лиш сон !