Заповiт пращурiв святий

Светлана Пузина
Заповіт є пращурів святий –
Всі кордони зберегти держави,
Та співати гімн – козацтву слава!
Боже, українців захисти.

Клаптик кожний відстояти свій,
У війні – земний, небесний простір,
Зупинити злий, ворожий постріл.
Волю в нас не вкраде руській змій,

Силу мрій за мир. То боротьба
З тими, хто не в злагоді та дружбі –
Зрадливість новітня їхня служба.
ЗАмах на чужі  степи – ганьба!

Заповіт є пращурів святий –
Всі кордони зберегти держави.
Та співати гімн – козацтву слава!
Боже, Україну захисти.

                жовтень, 2020