На краще...

Анатолий Тарасовский
«Не бійся, якщо  зміни  у житті…
Усі – на краще» - а почути фразу,
То з вірою по щирій простоті
Ожити сподіваннями щоразу.

Що трапилось – то кажуть , не дарма.
Сприймай за шанс, що випав випадково.
Що буде краще – сумніву нема…
От що для тебе – не обов’язково.