Сонце сiдаe за Лiсом

Катерина Жебровська
Сонце сідає за Лісом…
Сонце зникає у Світлі…
Тіні… Прозора завіса…
Обриси дивно розмиті…

Сутінки… Таїнство Лісу…
Захват від Тиші і звуків…
Серце наспівує Пісню,
Зустрічі славить й розлуки…

Гарно, спокійно у Лісі…
Темрява казку колише..
Зорі тремтять… Мріє Місяць…
Звична дорога… та інша…

19.10.2021