Щаслива мить

Клавдия Дмитрив
Все журавлі летіли клином,
Красиво так піднялись ввись.
Чомусь життя бува з полином…
Щаслива мите, повернись.
Щаслива мить не повернулась,
Але сестра її прийшла,
Взяла в обійми й усміхнулась,
Краплини витерла з чола.

ПРИСПІВ

Щаслива мите, де ж ти забарилась,
Скажи мені, де довго так була,
Тебе, красуне, виглядать втомилась,
Без тебе, наче квітка без стебла.
Щаслива мите, швидше повертайся,
Молю-благаю більше не втікай,
Що ще готуєш, я прошу зізнайся
І сипать щастя, люба, поспішай.

Ми довго з нею розмовляли
Про те, як далі жити-буть,
Вона і доля чаклували,
Щоб все щасливе повернуть.
Все поверталось непомітно,
Та відчувалося воно,
Всміхалось щиро і привітно,
Цього чекала я давно.

ПРИСПІВ

З тією миттю я раділа,
Здавалось – навіть розцвіла,
Я зупинить її хотіла
І чари взять з її крила.
Та й тая мить десь понеслася
І не сказала де й чому,
Але сестра її знайшлася,
Тепер до себе я візьму.

ПРИСПІВ

26.10.2021 р.