ПосланнЯ вiд Землi до Неба

Катерина Жебровська
ПосланнЯ від Землі до Неба
Навсібіч через Час і Простір…
Незбагненна Душі потреба –
Відкривати Любові токи…

Шурхіт листя – Землі цілунки…
Поклоніння Любові-Силі…
Неодмінне бажання БУТИ,
Розчинити у Небі тіні…

Промовляння… Крізь серце слово…
Засівання вітрами Долі
Під Небесним-Земним Покровом…
Безумовне тепло Любові…

Послання до Землі від Неба
Через сутність єства Людини…
Споконвічна життєва треба…
Світ Любові в очах Дитини…

30.10.2021
Голосіївський Ліс