Листопад - 2021

Дмитрий Погребняк 555
У листопаді - дерева листями ридають
хоча на вітах ще висять їх останні сльози
кружляючи в тиші вони на землю опадають
бо незабаром скоро вже прийдуть морози...
Об голі стовбури як кішка вітер треться
повітря видихаючи сильно дерево хитає
тоді як крапля знов листочок обірветься
і непомітно у килимі жовтенькому зникає...
І ми не йдемо а в озері зі сліз пливемо
дорогу скрізь засипану ногами розгрібаємо
і звісно гарний настрій серед них знайдемо
ще і на пам'ять букет із листя назбираємо...