Тiльки найпростiшi речi нiколи не розчаровують

Дмитрий Погребняк 555
Дописано до слів Еріх Марії Ремарк.

Тільки найпростіші речі ніколи не розчаровують
і чомусь завжди у спогадах на ніжність надихають
і знову спалахнулі почуття свято нам влаштовують
адже ще один до одного в обійми наближають...
Тільки найпростіші речі ніколи не розчаровують
і чомусь завжди їх з теплом на себе одягаємо
і до останнього закохані на долю розраховують
адже вірять дорогу до порозуміння знайдемо...
Тільки найпростіші речі ніколи не розчаровують
і чомусь завжди від думок і серце швидше б'ється
і тоді і щастя своє зникле відшукати спробують
адже ця проста річ-справжньою любов'ю зветься...