Хелловiн - 2021

Дмитрий Погребняк 555
Вирішила дівчина погадати на Хелловін
і на власні очі побачити свого обранця
і нарешті мабуть ще і взнати хто він
і купила на базарі гарбуза звісно вранці...
Потім акуратно у нього відрізала верхівку
разом з м'якоттю і рідину всю видалила
вирізала очі з ротом бо піде на вечірку
будемо вважати час не даремно витратила...
І коли в гарбузі свічку маленьку запалить
хай яскравий вогник їй на дорогу світить
вибір робиться в житті коли серце схвалить
тоді свого чоловіка вона у темряві помітить...