Тому хто досконалий мiсце в музеj-2021

Дмитрий Погребняк 555
Дописано до слів Еріх Марії Ремарк.

Тому хто досконалий місце в музеї
і ця людина напевно живой пам'ятник
і як буває часто думки нема своєї
він уособлює завмерлий маятник...
Тому хто досконалий місце в музеї
і ця людина і на словах теж бронзовіє
а ще судомно хопаючись за чужі ідеї
створює враження немов світом володіє...
Тому хто досконалий місце в музеї
і ця людина завжди шукає п'єдестал
але сприймаючи дурниці за свої трофеї
мабуть вважаючи їх за вищій ідеал...