Спрашиваете? - Отвечаю!

Анита Карелина
              Рецензия-отзыв на: "Чому я не сокiл, чому не лiтаю?!" - Сан-Торас
                (http://stihi.ru/avtor/santoras)


"Чому я не сокiл, чому не лiтаю?!"*
Питаєте? Авжеж, відповідаю!

Куди і навіщо літати, мій друже?
Не сокіл же, дійсно. Залиш, це байдуже.
Нічого страшного не трапилось ніби.
Та не мовчи! Нехай тим займаються риби.
Тепер і літак донесе, куди треба.
Ти тільки скажи - долетиш і до неба...


*цитата из песни "Дивлюсь я на небо та й думку гадаю"
(текст М. Петренко, музыка Л. Александровой)


Картинка из Интернета