Рифмопалиндром 985

Антосыч
Кулинар, т-с, уха!
А хор-то – пот щук!
Кущ то потроха.
Ах, устрани лук.

Вариант 2
Кулинар, т-с, уха!
А хор-то – пот рук!
Кур то потроха.
Ах, устрани лук.

Вариант 3
Кулинар, т-с, уха!
Ах, у рта лови щук!
Кущи (У, щи) вола - труха.
Ах, устрани лук.