Осiння палiтра - 2021

Дмитрий Погребняк 555
Погрузла вулиця в осінньої палітрі
у жовтих кольорах вся розфарбована
і звісно що літають листя у повітрі
дорога ними щільно утрамбована...
Від сонця і дощів трава пожовкла
вона немов у три погибелі зігнулася
на диво пісня горобця ще не замовкла
під горобиною йому доля посміхнулася...
Хоча птахи на південь вже збираються
протяжно дуже в небі журавлі курличуть
напевно так з батьківщиною прощаються
а може нас...летіти за собою кличуть...