Сад застигаe тихим щемом

Катерина Жебровська
Сад застигає тихим щемом…
Суть Покаяння…
Освячено Осінні теми…
Краса згасання…

То яскравіють, то темніють
Прозорі крони…
Вітри гойдають хмари сірі…
Осінні дзвони…

Примерзло стеляться дороги…
Осінні трави…
Проміння пестить перелоги
Поміж дощами…

Шукання… Наміри… Чекання…
Прості розмови…
Осінні зустрічі й Прощання
В Саду Любові…

12.10.2021