Наповнююся Духом Лiсу

Катерина Жебровська
Наповнююся Духом Лісу,
Як Духом Щастя…
Вбираюсь у Осінню Тишу…
Земне причастя…

Гіллям здіймаюсь аж до Неба,
У Незбагненність…
Древлянська споконвічна треба…
Знання таємні…

Спадаю листям на дороги…
Любов у серці…
Миттєвість Вічної Свободи…
Зникаю… Безвість…

Невідворотний щем Єднання
З усім, що Суще…
Осіння Пісня… Промовляння…
Дух невмирущий…

11.10.2021