Осiнь

Мария Борзенко 2
Вже осінь розлива світами
Янтарно-пурпуровий цвіт.
Блакитно-ясними словами
Співають тихо арфи віт.

Калина одягла коралі,
Палає красно клен старий.
Виводячи пісні-хорали,
Прощаються сумні птахи.

Серпанок ніжно-загадковий
Сяйливі далі оповив.
У небі світло-світанковий
Останній танець журавлів.

Шугає вітер над водою
І швидко хвилями тремтить…
Знов обіймає нас з тобою
Щаслива осінь. Осінь-мить.

25.10.2021