Налий менi ще трiшечки життя

Яна Счастливая
Налий мені ще трішечки життя
Такого любо-барвного, п'янкого,
Без пам'яті образ, без каяття
Замріяного, чистого, легкого.

Я вип'ю і залишу десь на дні
Цей терпкий присмак таїнства юдолі -
Ми разом, та водночас ми одні,
Крокуєм поряд - дві самотні долі.