Укр. Одна росла в бабус1 Люн1

Анатолий Ляпатинский
Народилась як на диво
така гарненька та красива,
на радість дідуся й бабусі
одна така по всій окрузі.

Ніби смугляночка із пісні
в час повоєнний грізний,
їй дав  дідусь квіткове імя
ніби з казкового повіря.

Що б розрослась ніби зернятко
оце гарнесеньке дитятко,
в такої чемної матусі
в одній з хатинок при окрузі.

На Україні так багато
таких поселень, де й ця хата,
Новоросійськ, Ново Калуга,
Ново Єгорівська округа.

Що б не повторюватись зновуі
їх так багато нових, нових,
оце й вона в одній із нових
одна росла в бабусі Люні.