Такие, брат, дела

Константин Щедров 3
                Ау,дедушка Мороз...
                Ты дровишки нам привез?
                И вопрос наш  на потом,
                Заполняй  мешки углем...
                И ещё волнует нас-
                Будет ли в квартире газ?

                Дед Мороз,червоний нiс...
                Ти нам дрова знов привiз?
                Веселiш в теплi дозвiлля,
                Насипай в лантух вугiлля.
                I турбуE дуже нас,
                Буде у оселi газ???


                Leipzig