Квiти

Валентина Тараненко
Наймиліші в світі квіти –
що дарують наші діти.
Щира радість і тепло,
гордість, ласка та добро…

Ті емоції від щастя,
для Душі палке багатство.
Насолода почуттів,
Спалах тисячі вогнів…

Для батьків так мало треба,
не велика в них потреба.
Крихту ніжності, тепла,
щоб відчути два крила…