Э. Дикинсон. 1401. To own a Susan of my own

Ольга Денисова 2
1401 (1877)
Дана мне Сьюзен – в ней одной
Блаженство все мое –
Лиши меня всех царств, Господь,
Оставь одно – ее!
15.10.2021

 
1401
To own a Susan of my own            
Is of itself a Bliss --            
Whatever Realm I forfeit, Lord,      
Continue me in this!