Справи йдуть швидше котячого роману-2021

Дмитрий Погребняк 555
Дописано до слів Еріх Марії Ремарк.

Справи йдуть швидше котячого роману
коли ми помилки свої мотаємо на вус
і тоді опиняться і негаразди всі позаду
адже у думках держимо на щастя курс...
Справи йдуть швидше котячого роману
коли ми минуле з презирством оминаємо
і тоді напевно і мрію знайдемо жадану
адже не для втіх життя краще обираємо...
Справи йдуть швидше котячого роману
коли ми і внутрішньо змінитись схочемо
і тоді нарешті долю не знайдемо погану
адже з нею у халепу ніколи не вскочимо...