Солодка жiнка - 2021

Дмитрий Погребняк 555
Твої зелені очі два льодяника
як завжди у моєму серці тануть
ще і рожеві щоки солодше пряника
поцілувати немов магнітом тягнуть...
Твої маленькі вушка два бублика
довгі волосся це цукрова вата
ще і язик вилазить з роту як із вулика
йому теж увагу приділити варто...
Твої і брови з шоколаду два торта
щільно кремом чорним вже помазані
ще й ніс з зефіру справжня смакота
і мої губи звісно до лиця прив'язані...