А нашi почуття живуть на островi любовi -2021

Дмитрий Погребняк 555
А наші почуття живуть на острові любові
до нього в думках ми з поцілунками пливемо
у хвилях ніжності купатися завжди готові
і берега взаємності звісно що теж знайдемо...
А наші почуття живуть на острові любові
до нього в думках ми відразу вирушаємо
хоча зізнання не вмістяться в одному слові
і свої речення ще посмішкою прикрашаємо...
А наші почуття живуть на острові любові
до нього в думках ми вже за руку йдемо
адже мабуть дороги в нас нема ніякої другої
і крок тоді на зустріч один від одного ждемо...