Вiра i сила в жiночому щастi

Клавдия Дмитрив
( Відповідь на коментар Стефанії Терпеливець до вірша «ЖІНОЧЕ ЩАСТЯ»)

Два сини, немов два ясени,
Це – частиночка щастя від Бога,
А без них не було би й весни,
Й не була би такою дорога.

Із синами у щасті тону,
В материнськім жіночому щасті,
Защораз їх обох пригорну
Й ощасливлюся, наче в Причасті.

Справжнє щастя жіноче і я…
Якби ж то мене з ним звінчати…
Заповітна це мрія моя.
Я не втомлююсь мить цю чекати.

Але віри сини додають
Та й дають невмирущу надію.
Моє щастя любов’ю прядуть,
І весь сумнів на вітрі розвію.

Я з синами у нього ввійду
Й берегтиму його, берегтиму,
І до нього ключі віднайду
Та й життям я надалі з ним йтиму.

В щасті сила, жіночому, є:
Чародійна ще й дуже цілюща,
Вона віри мені додає,
Ну а віра у ньому – міцнюща.

13.10.2021 р.