Осjння пора!

Валентина Вересоцкая
Осінь багряна, барвиста
В гості до нас зайшла!
Листя неначе намисто
Навкола кружля і кружля!
Це вітерець гонористий
Подує з небес і на мить!
Закрутить хвилею листя
Зірветься воно і летить.
Осіння пора настала!
Україна зустріла цю мить!
Краса неймовірна! Забава!
Заворожує душу вмить!

2.09. 21р