История заболевания. Красимир Георгиев

Колюня 2
            ИСТОРИЯ  ЗАБОЛЕВАНИЯ
               (вариация)

В отсутствии боли был болен. Рок коварен: я -
Донор сердца, любовь - авария, а мир - рана.
Вы, нули!, мне сердце вынули.
Мне хорошо. Нирвана.
==========================================
Красимир Георгиев
ИСТОРИЯ НА ЗАБОЛЯВАНЕТО

Разболях се от любов.
Ампутираха сърцето ми.
Сега съм добре.
============================================
Словарь: заболяване - заболевание, болезнь; разболея се - заболеть; ампутира - ампутировать; сърце - сердце; сега - сейчас; добре - хорошо.