Иловайский синдром

Николай Андриец
*   *   *
Фельдмаршал Паульс. Сталінград.
Він із котла зберіг солдат,
Піднявши вгору білий прапор,
Він був за  батька їм,за матір,
А ті падлюки з двух сторін,
Вбивали- вбитими в нас клин,
Між нами межу проограли,
В серцях поставили застави,
Хіба ж ви боги на престолі?
Хіба ж мене вас тяжка доля?
Життя надіне вам кайдани,
Вас Іловайск іще пом'яне;
Дітей в солдатську робу вділи,
Війна панам, що жопі чирі,
Іди до смерті Бумбараш,
Якщо з мозгами не владах,
І всі падлюки, всіх сторін,
Гвалтують разом Руський мир,
ОБЕЕСЄ, ПАСЕ,-як миш в норі,
Лиш забарився - на столі,
ООН і ВАДА з ними МОК!
Пора всіх ставить на горох!
Чужий затерся між своїх,
Москва і Київ зрада в них,
Народ все терпе,та все слуха,
А ви скажіть, яка та сука,
Дала наказ вогонь відкрить?
В котлі братів моїх"зварить"
То треба ж так було зуміти,
Слов'ян слов'янам травити,
Якщо в вас розуму нема,
Просіть у ляха і жида,
Тай по латиниці моліця,
І з Моісєєм породніться,
Тоді гуртом всі до Дніпра,
Змивати віру у Христа,
Та, як назвати цю країну,
Де смуток навстіж відкрив скриню...
Якщо є бог на цьому світі,
То Бог солдату - Паульс Фрідріх!
Прийде той час, зоря зійде,
І Іловайск всіх пом'яне.
10.10.2021р.