ЗверненняДоВсесвiту

Натали Амар
О Всесвіте, закрий мої гештальти,
Зробити це мені допоможи.
Щоб знов надрукувалися на шпальтах
Нові благословенні рубежі.

Щоб темнії образи та провини
З нічних кошмарів згинули навік,
Щоб більш на мене пагубно не вплинув
Ні жоден дух, ні жоден чоловік.

О Всесвіте, даруй мені свободу -
Яскраві сни. І навіть наяву
Барвисті дні залиш у нагороду
Щоб відчувала що таки живу!

Бо майже всі засвоєні уроки,
Протоптані стежки крізь теренИ.
Але найважливіші мої кроки
Не впевнена, чи зроблені, чи ні.

То мабуть ні, бо складно  пробачати, -
Бо ще ту мудрість я не посягла...
О Всесвіте, влаштуй для мене свято -
Відремонтуй два зламані крила.

Наталі Амар

#ВсесвітТоМи #ЗакритиГештальти #ВідремонтуватиКрила