Я- женщина

Олеся Долина
Я не служниця, не рабиня,
Я- жінка, про яку ти мріяв.
Я муза, пісня і богиня.
Я- вітер! Я-твоя стихія.
Я- твоє дихання й потреба.
Твоя земля та твоє небо.
Я надихну твої вітрила.
Безсилля я твоє та сила.
Я-ніжність, святість та бажання.
Я –доля і твоє кохання.