Дiтям вiйни

Лариса Калинина-Харламова
Ми вдячні Вам за цю незламність духу.
За серце, що теплом нас  зігріва.
За те, що Батьківщину із розрухи
Ви підняли, - вклоняємось ми Вам.
Прийміть вітання  й щирі побажання:
Нехай незгоди з дому геть ідуть.
Нехай Ваш рід наповниться коханням
Й тримає дивовижний цей маршрут.