Козлэр

Ирида Акалы
Козлэр дилэр, монсу дилэр,
Монсу тугел, сагыш бу
Сары тослэр белэн язылган
Табигатьнен ялгышы бу.

Бар да утэ, козлэр килэ
Матур булып килэ ул.
Яфракларнын тавышында
Серен безгэ чишэ ул.