Янгольська осiнь

Боб Жмуркин
              ***

Багатоокі шестикрилі люди осені
Всi очi рани та вогонь та зорі зiр
Двома крилами свої лиця закривають
Двома крилами ноги також закривають
Двома лiтають похвалу приносять Богу
Що неможливо їм дивитися на жовтень
В живих залишившись коли прийшла ВОНА

031021