Мить

Яна Счастливая
Вдивляюся, вмріваюся, закохуюсь
В твоє життя, короткочасно мить,
І я, захоплена в полон, захоплююсь,
І те, що відболіло - не болить.

Тримаю жовтень ніжно так, повітряно.
Чи знаєш щось прекрасніше за це?
Сьогодні прохолодно, трохи вітряно,
Грайливо промінь жмуриться в лице.

Сьогодні трохи сумно, трохи радісно,
І сталося все те, що мало, вір.
Шепоче листя під ногами, благісно...
Ще трішки, Боже, лише мить відмір.

Сьогодні сухо, скупо, не дощитиме
І небо не заплаче, не зітхне...
З душею вічність тихо говоритиме
І жовтокрилий спраглу обійме.