Мати - 2021

Дмитрий Погребняк 555
Для кожного з людей найдорожче слово-мати
з цим висновком ми звісно всі погоджуємося
і інші по справжньому не будемо сприймати
бо з ним на білий світ немов народжуємося...
Для кожного з людей найдорожче слово-мати
воно у нашої уяві і тепле і пухнасте і м'яке
і щиро віримо у час скрутний нас буде зігрівати
і знаємо що без нього мабуть життя важке...
Для кожного з людей найдорожче слово-мати
і цьому золотому вислову вже ніхто не заперечує
і кожен раз коли ми його захочемо згадати
то ця безмежна доброта серце щастям забезпечує...