Безпораднiсть

Наталия Черкашина
 Безнадійно хворому коханому.

Кажуть, тебе маю відпустити,
Бо твоє життя - самі печалі.
Але я не можу зрозуміти,
Як без тебе мені жити далі.

Ти - моє життя, моє кохання,
Мій єдиний - перший і останній...