Потрохи вже

Владимир Шеврон
Коли остання волосина посивіє -
Мойого цвіту затліє антрацит
Її цеппелін - покине корзину, перестигло розможиться по землі
Його ведуче тіло - покине небо мрійливо, птахи, реверансом -  поклоняться у слід

Відсутність - твори своє діло без пари, без розуму, без спраги до осягнення!
Ми самі кораблі посеред моря нудності;
залиш чи поверни декілька предметів із Життя
і те ім'я, що носить героїня!..

2021-10-05