В життi не все за грошi -2021

Дмитрий Погребняк 555
В житті не продається все за гроші
на здачу завжди совість залишається
і зайві кошти як би не були хороші
принаймі людина ними не пишається...
На горі звісно не створюють багатство
не треба забувати що існує кара божа
у пеклі мабуть є жадібності царство
від нього віддаляє добра справа кожна...
Адже про людяність не треба забувати
тоді на небі по ділам твоїм воздасться
отямся-ти ще встигнеш душу врятувати
вір тільки що себе пересилить вдасться...